Uitvoering Graafsche Raam later dan gepland.

GRAVERMAAT: Bericht uit een nieuwsbrief:

De verdere uitwerking van de plannen voor de Graafsche Raam laten nog even op zich wachten. Waterschap Aa en Maas is momenteel in gesprek met de gemeente Grave over het vervolg van het project. Daarbij gaat het specifiek om de financiering van de aanleg van de ecologische verbindingszone (EVZ). Dit is een strook natuur langs de beek. Dit jaar is er nog geen financiering mogelijk vanuit de gemeente Grave voor de aanleg van deze EVZ. Naar verwachting is er eind 2021 duidelijkheid hierover. Het is logisch om te wachten totdat deze financiering rond is zodat in één keer de volledige beek tussen de Beerschemaasweg in Escharen en het Gemaal van Sasse in Grave opnieuw ingericht kan worden.
De uitvoering van de werkzaamheden wordt later dan eerder is gecommuniceerd. Eerder is aangekondigd dat de uitvoering eind 2021 zou starten. Naar verwachting vindt verdere besluitvorming, inspraakmogelijkheid en voorbereiding van de uitvoering plaats in 2022.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: