Personele wijzigingen Stichting Promotie Grave.

GRAVERMAAT: Er is een raadsinformatiebrief uitgekomen over personele wijzigingen bij de Stichting Promotie Grave.

Raadsinformatiebrief

Aanleiding

In 2019 is de Stichting Promotie Grave met vereende krachten opgericht. Doel van de stichting is het promoten van de gemeente om zo meer toeristen en recreanten naar Grave te trekken. De gemeente Grave geeft jaarlijks een contractsubsidie als bijdrage. In het voorjaar van het oprichtingsjaar is coördinator Jos Derksen van start gegaan en in het najaar is Annet Verhoef toegetreden als voorzitter van  de stichting.

Inhoud

De voorzitter en de coördinator hebben ons onlangs laten weten dat zij per 1 juli a.s. om diverse redenen hun werkzaamheden voor de Stichting Promotie Grave zullen beëindigen. Dat betreuren we. De redenen die zij noemen zijn o.a. dat er te weinig vooruitgang wordt geboekt met de verschillende partijen in Grave, onvoldoende samenwerking is tussen partijen, dat het veel uren kost om zaken te regelen. Ook melden ze dat het traject rond de toeristische visie van de gemeente te lang duurt
waardoor dit jaar in hun ogen een verloren jaar dreigt te worden.

Binnenkort zal er een gesprek plaatsvinden, waarin we hen zullen bedanken en waarbij we afscheid nemen.

Inmiddels kijken we ook naar een vervolg. Er is een kandidaat voor de functie van coördinator. En we gaan overleggen met de overige bestuursleden van de stichting over hun positie en over een nieuwe voorzitter.

De toeristische visie bieden we aan voor de agenda van uw raadsvergadering van september. Dan zullen we u verder over de stand van zaken informeren.

Procedurele informatie
Raadsvergadering 28 september 2021: Toeristische Visie Grave

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: