GRAVELaatste NieuwsVoorpagina

Locatie Hockeyclub: (medisch) maatschappelijke functie.

GRAVERMAAT: In een raadsinformatiebrief wordt het eerste ontwikkelkader van de locatie  Hockeyclub geschetst.

Onderwerp  Eerste ontwikkelkader locatie Hockeyclub Grave

Aanleiding

De hockeyclub verplaatst naar de sportaccommodatie aan de Kranenhofscheweg te Escharen, waardoor de locatie aan de Stoofweg vrijkomt. Vanuit de publieke waarde is het van belang tot een goede herbestemming van de locatie te komen, passend bij bestuurlijke wensen en de wensen vanuit inwoners en gebruikers.

Inhoud
Een eerste stap om te komen tot herontwikkeling is (in deze fase van het project) het opstellen van een eerste  ontwikkelkader voor de locatie Stoofweg Grave. Betreffend kader kan dan de basis vormen om de locatie in de markt te zetten en tot ontwikkeling te brengen. Dit eerste ontwikkelkader treft u als bijlage aan bij deze raadsinformatiebrief. Uitgegaan wordt van een herontwikkeling naar een (medisch) maatschappelijk functie.

Procedurele informatie

Het vastgestelde eerste ontwikkelkader locatie Stoofweg Grave zal met duiding bestuurlijke prioriteit ondergebracht worden bij het projectenbureau t.b.v. de vervolgfasen. Bij herontwikkeling van betreffende locatie zal in een latere fase breder over het plan gecommuniceerd worden met de omgeving (omgevingsdialoog door ontwikkelende partij).

Bijlagen

Het eerste ontwikkelkader.

Hoogachtend,

burgemeester en wethouders van de gemeente Grave,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *