ArenaLokaal en De MaasDriehoek brengen verkiezingsspecial uit.

GRAVERMAAT: In de ARENA trof ik onderstaand bericht aan: 

LAND VAN CUIJK – Dit najaar vinden de herindelingsverkiezingen plaats voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De campagne wordt op maandag 11 oktober afgetrapt met een partijpresentatie in Cuijk onder auspiciën van de weekkranten ArenaLokaal en De Maas Driehoek.

De (vooralsnog) elf politieke partijen die gaan deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 24 november presenteren zichzelf op 11 oktober – de dag dat alle partijen hun kandidatenlijst moeten inleveren – in de Schouwburg Cuijk tijdens een officiële partijpresentatie. Begin november is er nog een verkiezingsdebat in Mill en op de verkiezingsdag zelf vindt de uitslagenavond plaats in Boxmeer.

In de week van 15 tot 21 november geven de kranten ArenaLokaal en De Maas Driehoek gezamenlijk de Verkiezingsspecial Land van Cuijk uit. In deze bijlage komen onder meer alle deelnemende partijen aan het woord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: