ARENA: Deelnemen aan gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk?

GRAVERMAAT: In de ARENA verscheen onderstaand artikel over een digitale informatiebijeenkomst voor partijen of lijsten die mee willen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. 

LAND VAN CUIJK – Ben je voornemens om met een partij of lijst deel te nemen aan de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Dan is het goed om te weten welke stappen daarvoor gezet dienen te worden. Woensdag 12 mei van 19 tot 20 uur is er een digitale informatiebijeenkomst voor meer informatie en toelichting. Dit is een herhaling van een eerdere infoavond op 27 januari.

Rob van der Velde, specialist op het gebied van verkiezingen, gaat in op vragen als: hoe kunt u zich laten registreren als deelnemende partij of lijst? Wat komt er allemaal bij kijken? Welke deadlines zijn er? Het is ook mogelijk om zelf nog vragen te stellen. Reeds bekende partijen hebben al een link ontvangen voor deze bijeenkomst. Nieuwe deelnemers kunnen zich melden via i-bi@boxmeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: