ARENA: Hoe denk je over de nieuwe gemeente land van Cuijk?

GRAVERMAAT:  Het Land van Cuijk heeft een burgerpanel waar op u uw mening over actuele onderwerpen kunt geven. De bladen ARENA lokaal en de MaasDriehoek zijn een samenwerking aangegaan met Top onderzoek. 

Laat het weten!

LAND VAN CUIJK – In een sneltreinvaart stevenen de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis af op de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2022. Woensdag 7 april werd bekendgemaakt dat ook Grave middels een versnelde procedure aan boord stapt en deel uit gaat maken van gemeente Land van Cuijk. Over zowel de herindeling, de toetreding van Grave als de gemeenteraadsverkiezingen zijn ongetwijfeld talloze meningen. Wat is de jouwe? Laat het ons weten!

Het Land van Cuijk heeft een actief burgerpanel. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan hier zijn of haar mening geven over talloze actuele onderwerpen. Weekblad ArenaLokaal en De Maas Driehoek zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau Toponderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: