NEE-kamp: Wat een OVERWELDIGENDE steun!

GRAVERMAAT: Uitslag is een echte “game hanger”. 

Wat een OVERWELDIGENDE steun! Kiezers bedankt voor het vertrouwen! De uitslag van de opiniepeiling is mega duidelijk. Het voorlopige resultaat is een opkomst van 78,96%. De vraag luidde: “Bent u voor het behoud van de gemeente Grave?” Door 67,37% van de stemmers werd het vakje NEE ingevuld. Dit is een uitslag waar je niet omheen kunt. Onze inwoners hebben massaal de nieuwe gemeente Land van Cuijk omarmd en een stevig signaal afgegeven aan de lokale politiek. De uitslag is een echte ‘game changer’ die nodig is en vraagt nú om echte actie. Gemeente Grave… ‘tis mooi geweest! Samen op weg naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk! Mét Grave, Escharen, Gassel en Velp!

Wij willen ook alle mensen en lokale groepen bedanken voor alle inzet, steun en bemoediging van de afgelopen periode. Dat gaf ons als NEE-kamp vleugels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: