Gemeentesecretaris Hoex neemt ook afscheid van Grave.

GRAVERMAAT: Via de gemeentelijke informatiekanalen kreeg ik het volgende bericht onder ogen. 

Afscheid gemeentesecretaris Hoex

De griffie heeft van het college onderstaand bericht ontvangen:

Op woensdag 31 maart aanstaande neemt gemeentesecretaris Th. (Theo) Hoex afscheid van de gemeente Grave.
De heer Theo Hoex is reeds gepensioneerd maar neemt nog wel kortlopende opdrachten aan. Gelet op zijn ervaring werd hij door de gemeente Grave gevraagd tijdelijk de positie van gemeentesecretaris te vervullen na het vertrek van zijn voorganger. Hoex trad in tijdelijke dienst op 1 juni 2020.
Het lag in de bedoeling om per 1 januari jongstleden al te vertrekken maar toen burgemeester Roolvink aangaf om gezondheidsredenen het ambt per 1 april a.s. neer te leggen, gaf Hoex op verzoek van het college aan nog enige maanden aan te zullen blijven. Zo kan hij onder andere een gepast afscheid voor de burgemeester mee organiseren.
Nu het afscheid van de burgemeester op 30 maart gepland staat, zal ook Hoex direct daarna vertrekken.
Hoex: ‘Mijn vertrek biedt het college, waaronder dan de nieuwe burgemeester, in alle rust de mogelijkheid om de vacature van secretaris in te vullen met een persoon die voldoet aan hun profielwensen voor de nabije toekomst van de gemeente Grave’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: