ARENA. Opmerkelijke passage in ingezonden artikel van de LPG.

GRAVERMAAT: Opmerkelijke passage in LPG artikel.

Trek je zo twijfelende kiezers over de streep? 

“De keuze om zelfstandig te blijven of om te gaan herindelen met Land van Cuijk kan altijd nog gedaan worden.”

INGEZONDEN: Kies verstandig voor

zelfstandig, stem JA

Door LPG Grave

Stem voor het behoud van onze gemeente Grave en laten we samen de regie blijven houden over onze prachtige gemeente. Dat kan alleen met een gemeentebestuur dat zo dicht mogelijk bij de inwoners staat, met een burgemeester, wethouders, raadsleden en ambtenaren die eenvoudig bereikbaar zijn, die je niet van het kastje naar de muur sturen, die positief in oplossingen met je meedenken en betrokkenheid tonen.

En waarom zouden we als gemeente niet zelfstandig blijven?
Om financiële redenen? Alle gemeenten in Nederland, groot of klein, worden gedwongen om te bezuinigen, dus ook hier in Grave. Onze gemeente heeft echter een goede reservepot en de financiën zijn dan ook geen reden om te herindelen.

Omdat de sfeer in de gemeenteraad niet goed is? Er is vaak discussie, maar slechts 10% van alle besluiten zijn met een 8-7 stemverhouding genomen. Bovendien zijn er toch wel 15 inwoners uit Grave, Gassel, Velp en Escharen te vinden die goed met elkaar kunnen samenwerken en de schouders eronder willen zetten? Bovendien beslist u wie in 2022 in de gemeenteraad wordt gekozen om u te vertegenwoordigen.

De keuze om zelfstandig te blijven of om te gaan herindelen met Land van Cuijk kan altijd nog gedaan worden.

Het is nog helemaal niet duidelijk hoe het Land van Cuijk eruit gaat zien. Laten we dit eerst afwachten. Als u de keuze maakt voor het opheffen van de gemeente Grave en dus voor herindelen, dan is dit een keuze voor altijd. We kunnen dan niet meer terug.

Ga stemmen!
Wij willen graag iedereen oproepen om gebruik te maken van zijn of haar stemrecht en een stem uit te gaan brengen voor de Tweede Kamerverkiezing en voor de toekomst van onze gemeente Grave!

Kijk voor meer informatie op www.zelfstandiggrave.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: