ARENA: Afscheid burgemeester Lex Roolvink met live talkshow.

GRAVERMAAT: In de ARENA verscheen onderstaand bericht ook ontving ik een persbericht.

Op dinsdag 30 maart

Afscheid burgemeester Lex Roolvink met

live talkshow en documentaire

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl
GRAVE – Op dinsdag 30 maart neemt burgemeester Lex Roolvink afscheid van de gemeente Grave. Formeel eindigt zijn ambtsperiode op 1 april. Omdat in het kader van de coronavoorschriften een afscheidsfeest met receptie niet mogelijk is, wordt op een andere, bijzondere wijze afscheid genomen van de burgervader. Peter en Jolanda Linders ontvangen Roolvink en zijn echtgenote in het Historisch Stadhuis aan de Hoofdwagt tijdens een live talkshow van 19.30 tot 21 uur. In het tv-programma blikt de burgemeester aan de hand van bestaande filmbeelden en muziekfragmenten terug op zijn ambtsperiode in Grave.

Via een live-verbinding wordt Roolvink toegesproken door onder andere plaatsvervangend raadsvoorzitter Rob Bannink en voorzitter van de burgemeesterskring Van Soest. Alles geschiedt digitaal, genodigden kijken mee via een zoomverbinding, andere belangstellenden kunnen het afscheid volgen via YouTube of Omroep Land van Cuijk.
Verenigingen, instellingen, personeel en inwoners wordt gevraagd een boodschap in tekst of gesproken woord achter te laten in een digitaal receptieboek (kudoboard). Dit is toegankelijk via http://lexroolvink.0486tv.nl/. Dit digitale receptieboek wordt na de sluitingsdatum gebundeld aangeboden aan Lex Roolvink.

Documentaire
TV-maker Peter Linders heeft samen met filmer Jim Plaum een portret gemaakt van de vertrekkende burgemeester in een half uur durende tv-documentaire. Deze wordt dezelfde avond om 22 uur worden uitgezonden op Omroep Land van Cuijk. De uitzending van de talkshow is op dinsdag 30 maart van 19.30 tot 22, met een voorprogramma vanaf 19 uur. Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: