Reden 46 om “NEE’ te stemmen: Geen politiek gezeur! Hup erbij!

Reden 46 om ‘NEE’ te stemmen: Geen politiek gezeur meer! Hup erbij!

Al jarenlang is er een patstelling binnen de Graafse gemeenteraad over het wel of niet herindelen met het Land van Cuijk. De politieke verhoudingen zijn mede hierdoor ernstig verstoord en het aantal ingezonden artikelen na politieke conflicten is niet meer bij te houden. Bij de vorige opiniepeiling in 2018 lieten al 6 op de 10 kiezers weten niet voor zelfstandigheid te willen gaan. Maar ze durfden niet… Op 17 maart a.s. hebben alle inwoners dé kans om duidelijk van zich te laten horen: Grave, Escharen, Gassel en Velp hóren bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Op de vraag ‘Bent u voor behoud van de gemeente Grave?’ zeggen wij: NEE! Ga mee met LvC!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: