LPG: Ontwikkeling Scheepswerf-terrein.

GraverMaat: Op de Facebookpagina van de politieke partij LPG trof ik onderstaand bericht aan: 

Ontwikkeling Scheepswerf-terrein

Na de zomer heeft de LPG de ontwikkeling van het Scheepswerfterrein weer op de agenda gezet. Woningbouw blijft een speerpunt voor de LPG en dan is het zonde om een kans op woningbouw op zo’n unieke locatie niet te benutten.

In de Commissie Ruimte is hierover afgelopen dinsdag gesproken. En wat we uit het contact met de beoogd ontwikkelaar ook al begrepen hadden, is dat er al diverse gesprekken gevoerd zijn en dat dit inmiddels tot een intentieovereenkomst heeft geleid.

Samen met omwonenden, inwoners, gemeente en andere belanghebbenden gaat de ontwikkelaar bekijken wat er mogelijk is op die locatie. Rekening houdend met de wensen en eisen die aan zo’n unieke locatie gesteld mogen worden. In december zullen de ideeën voorgelegd worden aan de Raad.

Wordt vervolgd dus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: