Louis Sparidans: Beste Agendacommissie.

GraverMaat: Louis Sparidans schreef een brief aan de agendacommissie die a.s. dinsdag weer bijeenkomt.

Het zomerreces zit er op.

Beste Agendacommissie van Grave


Komende dinsdag 25 augustus staat voor u weer een belangrijke vergadering gepland. Volgens de toezegging van de Lokale Partij Grave (LPG) op 7 juli jl. stelt u dan de definitieve datum vast waarop nog dit jaar, uiterlijk in december, een volksraadplegin over de toekomst van Grave zal worden gehouden.

Voor het merendeel van de dorpen Escharen, Gassel en Velp is die raadpleging helemaal niet meer nodig. Dat weet u ook. Zij hebben indirect al meermaals te kennen gegeven dat ze het liefst willen aansluiten bij één gemeente Land van Cuijk. Het zou u passen om zulks te respecteren. Mogelijk wil ons nationale parlement die wens daarop alsnog honoreren.

Ook in Grave zelf is die wens steeds luider hoorbaar. Het vertrouwen van de bevolking in ons gemeentebestuur daalt gestaag en dat is jammer. Ongetwijfeld hoort u her en der die mening zelf ook. Is er eigenlijk nog wel een volksraadpleging nodig?

Louis Sparidans

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: