Oud nieuws ter Inspiratie: Speerpunt Keerpunt 2010: bruggen naar de Hampoort vanuit de Stoof. Bericht uit sept. 2009!!!!

 

 Timmermans vertelt tijdens een rondleiding aan reunisten die in Grave op de Lagere School hebben gezeten bij o.a. Jan Lamers, Chris Leurs en Jan Klinkhamer hoe een aan te leggen brug, waar al veel te lang over gepraat wordt, de voorkant van de hampoort prachtig kan ontsluiten.

In het Graafs Museum werd de nieuwe uitbreiding getoond en kon men de tentoonstelling over de Oorlog bezoeken.

P.S. Ik zou graag zien dat het college in gesprek gaat met het bestuur van Sensis en/of haar rechtsopvolgers om mee te denken over hun toekomstplannen. Nu er een jeugdzorgvoorziening op dat terrein komt is de aanleiding des te groter om met elkaar in gesprek te gaan. Een grote Breede School, functies twee flats, bouw woningen en bruggen enz. kunnen dan aangekaart worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: