ARENA: De Gouden Luifel in Grave sluit 27 juni definitief de deuren.

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl
GRAVE – De Gouden Luifel, de juwelierszaak van Hans en Mieke van Etteger aan de Hoofschestraat 16 in Grave, sluit op zaterdag 27 juni definitief de deuren voor de klanten.

“We willen namens het hele team iedereen hartelijk bedanken voor bijna een halve eeuw vertrouwen, vriendschap en meeleven in ons bedrijf. Onze herinneringen zijn waardevol, we bewaren ze in ons hart”, vertellen Hans en Mieke

‘Passie voor het vak’
Het Graafse ondernemersstel had graag met een feestelijke receptie afscheid genomen van hun vele trouwe klanten.

“Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus is dat helaas niet mogelijk.

Vandaar dat we iedereen langs deze weg willen bedanken voor het plezier dat zij ons hebben gegeven in het werk tijdens al deze jaren van dienst.

De passie voor het vak kan een ondernemer goed op weg helpen, maar zonder een stevige basis aan trouwe en prettige klanten houdt het snel op.

Een dergelijke basis hebben wij hier altijd in grote aanwezigheid gevoeld en dat is voor ons een drijvende kracht geweest.

Al deze jaren hebben wij gewerkt met liefde voor het vak en met liefde voor de klanten.

Zonder hen was het niet mogelijk geweest.”

Atelier Ralph
Waar Hans en Mieke zaterdag 27 juni De Gouden Luifel sluiten, start zoon Ralph van Etteger half augustus een nieuw bedrijf aan de Klinkerstraat in Grave: Atelier Ralph.

“Een nieuwe zaak, in het verlengde van het service/reparatie-atelier van De Gouden Luifel”, geeft Ralph aan. “Er is wel in beperkte mate verkoop van sieraden, horloges en klokken, in aanloop naar een toekomst met verkoop van vintage horloges en sieraden.

Unieke producten, met een verhaal”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: