GRAVELaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Organisatie Historisch Spektakel 1674 in Grave op 4+5 april gecancelled.

BREAKING Persbericht

Van: Stichting 0486 Producties
Inzake: Historisch Spektakel 1674 in Grave op 4+5 april 2020

Datum persbericht: 12 maart 2020

Organisatie Historisch Spektakel 1674 Grave cancelt het festival vanwege Corona-virus.

De organisatie Stichting 0486 Producties heeft op donderdag middag besloten n.a.v. de persconferentie van premier Rutte, minister Bruins en vertegenwoordigers van het RIVM het festival af te gelasten. Dat wil zeggen dat het Historisch Spektakel 1674 Grave op 4 en 5 april niet doorgaat en verplaatst gaat worden naar 3 en 4 april 2021.

Het geplande ‘Landje Pik’ wat plaats zou vinden op zaterdag 21 maart a.s. aan de overzijde van de Maas bij het Kroonwerk Coehoorn, waarbij burgemeester Lex Roolvink van de gemeente Grave in de rol van De Ambtman, de veldheren generaal Noël Bouton markies de Chamilly (gespeeld door Jos Keijzers) en luitenant-generaal Von Rabenhaupt (gespeeld door Jos Derksen) zal worden verplaatst naar een nog te plannen datum.

Organisator Peter Linders vind het spijtig dat het festival geen doorgang heeft als gevolg van de RIVM maatregelen, zeker vanwege de vele voorbereidingen en het enthousiasme van de circa 100 vrijwilligers, cloveniers, muzikanten en figuranten.

Linders bedankt de vrijwilligers en daarbij ook de prettige intensieve medewerking met  de vertegenwoordigers van de Gemeente Grave.

Alle informatie over nieuwe activiteiten en het Historisch Spektake1674 op 3 en 4 april 2021 is te volgen via de facebookpagina van Het Historisch Spektakel 1674 en de website www.historischspektakelgrave.nl

.historischspektakelgrave.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *