Geen bezoek meer welkom in o.a. Catharinahof.

Geen bezoek meer welkom in verzorgings- en verpleegtehuizen van BrabantZorg

OSS – Ouderenzorginstelling BrabantZorg, met 35 vestigingen en 6000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch, sluit voorlopig de deuren. De komende drie weken is er geen bezoek mogelijk en de restaurants bij alle vestigingen zijn gesloten.

“Dit zijn maatregelen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt”, legt regiomanager Corina van de Ven van BrabantZorg uit. “Maar we blijven heel goed voor onze bewoners zorgen, hoor. Er worden op de afdeling kleinschalige activiteiten gedaan om de eenzaamheid zoveel mogelijk te beperken. Maar we houden de groepen klein. Vandaar ook dat onze restaurants gesloten zijn en dat er geen bezoek mag komen. Zodat we onze bewoners zo veilig mogelijk kunnen houden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: