Dossier samenwerking Land van CuijkIngezondenLaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Graafse Meedenker Louis Sparidans: Er is feest in Grave!

GraverMaat: Louis Sparidans stuurde de volgende “eindejaarsbijdrage”.  

Uit mijn foto-archief plaatste ik er een foto van een eerdere nieuwsjaarsbijeenkomst bij.

Door op “nieuwjaarsbijeenkomst” in het zoekvenster  te klikken kunt u eerdere berichten rond de nieuwjaarsreceptie terug zien. 

Er is feest in Grave

Heb je het ook al gehoord?  Er is volop feest in Grave. Niet alleen omdat de dagen weer gaan lengen, een nieuw jaar op komst is of omdat binnenkort de burgemeester weer jarig is. Nee, het is veel spannender. Grave blijft nog minstens zes jaar zelfstandig in plaats van deel uit te gaan maken van één Land van Cuijk. Laat die andere gemeenten maar aan ‘rotzooien’, wij doppen onze eigen boontjes wel. Ons geluk kan niet op.

Zo zien het althans onze politieke partijen LPG en CDAgraag. Zij zien voor Grave hoegenaamd geen problemen de komende zes jaar, dus wat wil je nog meer? Laat die andere gemeenten binnen het Land van Cuijk maar ‘hun eigen zooi’ oplossen. De LPG en het CDA kunnen het hier beter. Laat maar komen die problemen, voor zover die er nog zijn!

Misschien overdrijf ik een beetje, maar het is wel hoe LPG en CDA het liefst tegen ‘Grave’ aankijken. Zij hebben er de afgelopen anderhalf jaar flink voor gevochten, tegen alles en iedereen die wat anders met Grave voorhad. Ze hoeven het nú alleen nog maar te laten ZIEN.

Er kan er voorlopig nog maar één roet in het eten gooien en dat is de Commissaris van de Koning in Den Bosch. Hij moet komend halfjaar de minister van Binnenlandse Zaken  adviseren. Maar als het daar op aankomt kunnen we altijd nog onze boeren met al hun tractoren mobiliseren en leggen we desnoods heel Den Bosch plat. Wij zijn niet voor niks een vestingstad en hebben in het verleden wel voor hetere vuren gestaan.  Die Commissaris van de Koning, als ie durft!

Ik wens u de komende zes jaar alvast een goede tijd toe!

Louis Sparidans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *