Sponsor Ben Litjens bedankt!

Geachte sponsor,

Dit jaar vond op 28, 29 en 30 juni op het ruitersportterrein ’t Raamdal in Escharen het eenentwintigste Hippisch Festijn Grave plaats. Het weekend erna werd het Hippisch Festijn Grave Mennen georganiseerd.

Opnieuw waren dit weer twee weekenden waar genoten is van paardensport, zowel in dressuur en springen als bij het mennen. Naast de wedstrijden was er weer een mooi programma voor alle bezoekers en deelnemers zoals een Agility show door de hondensport vereniging Boxmeer. Een opvallende verschijning dit jaar op het Hippisch Festijn Grave waren de ruiters van het Friezenteam Avalonmet hun Victoriaanse klederdracht en oer-Hollandse raspaarden. Tevens was er een demonstratie door Stichting CAP, die toonden wat de paardensport kan betekenen voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Ook dit jaar was op de zaterdag en zondag de publieke belangstelling groot. Paardensport is echt een familiesport en net als vorig jaar kon iedereen zondag weer genieten van de Twee Generatiewedstrijd, waar twee generaties ruiters met elkaar de strijd aangingen.  Daarnaast waren velen getuige van de ontknoping van de spannende derby waarmee op zondagmiddag het Hippisch Festijn afgesloten is.

We kijken dit jaar met trots terug op een geslaagde eenentwintigste editie van het Hippisch Festijn Grave. Dit evenement was echter niet mogelijk zonder uw steun. Wij willen u daarvoor hartelijk bedanken!

Mogelijk bent u al benaderd of te zijner tijd zal onze sponsorcommissie u opnieuw benaderen met het verzoek of u de naam van uw bedrijf ook in 2020 weer aan dit mooie evenement wilt verbinden.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken u nogmaals voor de steun aan het Hippisch Festijn Grave in 2019.

Met vriendelijke groeten,

Namens de stichting Hippisch Festijn Grave,

Ineke de Gruiter, sponsorcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: