Graafse Meedenkers: plannen camperplaats op voormalig COXterrein in lade?

GraverMaat: op mijn Facebookpagina ontspon zich een discussie n.a.v. een ingezonden brief over het handhavingsbeleid van o.a. De Blauwe Zone en snelheidsovertredingen. Mirjam Schouten-Vanlaer berichtte dat er sinds 2017 een plan in de la ligt voor een tijdelijke camperplaats op die plek. Ik zou zeggen trek die la maar eens open college!!

Peter Linders:

Tja, volgens mij gaat het parkeerbeleid prima in Grave. Het blijft een klein stadje. Bij harde handhaving gaat de charme verloren. Los van het feit dat die idioten die vanaf het Maaskade de Ruijterstraat inracen aan de oren getrokken moeten worden. Als we over een paar jaar honderduizenden toeristen gaan krijgen, moet het parkeerbeleid tot op de schop.

Jacques Leurs:

Laten we dan eindelijk eens een goede camperplaats aanleggen. Waarom geen tijdelijke plek op het voormalig COX terrein waar nu de restanten van een boot liggen en een mooie betonnen vloer ligt er al. Met Catharinahof afspraak maken om afval enz. te kunnen afgeven. En gebruik maken van onder andere het restaurant De Baronie.

Peter Linders:

Leuke ideeën Jacques, ben benieuwd of je met een plannetje komt tijdens de motiemarkt op 25 september a.s. Mijn steun heb je…

Mirjam Schouten-Vanlaer:

Voor die locatie ligt een plan panklaar in de la. Dateert van november 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: