Vestiging Boetiek-hotel in het Arsenaal dichterbij.

GraverMaat: in de laatste besluitenlijst van het college staat het besluit om te mee te werken aan dit verzoek. In Naarden is ook een kleinschalig boutique hotel gevestigd. In de voormalige secretarie. Zie verder. In Nederland zijn diverse boetiekhotels blijkt na zoeken op Google.

Afhandeling vooroverleg Vestiging Boetiek-hotel in het Arsenaal.

Samenvattend ambtelijk advies:

Er is een vooroverleg/principeverzoek ontvangen voor de vestiging van een boetiek-hotel in het Arsenaal. Geconcludeerd wordt dat, onder voorwaarden, de principebereidheid kan worden uitgesproken om medewerking te verlenen aan het verzoek.

Besluit college:

De principebereidheid uit te spreken om medewerking te verlenen aan het verzoek, mits:

1. Er een ruimtelijke onderbouwing aangeleverd wordt.
2. Een overeenkomst wordt gesloten ter afwenteling van eventuele verzoeken om planschade.
3. Er voor het overige wordt voldaan aan alle wettelijke vereisten.

Boutique Hotel Naarden.

Prinsheerlijk logeren in de mooiste Vestingstad!’

Vesting Hotel Naarden is een kleinschalig boutique hotel waar iedereen zich thuis kan voelen. Een plek waar goede service en kwaliteit worden geleverd tegen betaalbare prijzen. Waar je heerlijk kunt slapen, lekkere kleine gerechtjes kunt eten en vriendelijk bediend wordt. Laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud, toeristen, dagjesmensen, zakenmensen en bovenal de inwoners van Naarden en omstreken. Dat is het idee achter Vesting Hotel Naarden, dat is gerealiseerd in het voormalig secretarie in Naarden Vesting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: