De Gelderlander: Foutje; de oevers zijn gekortwiekt.

GraverMaat: Buurtbewoners van de Lovendaalsingel trokken al eerder aan de bel berichtte we al enige tijd geleden. Nu weten de bewoners van Grave dat het een foutje was!! En sorry zeggen zou op zijn plaats zijn!!

Een bloemrijke oever, een plek waar vogels en vissen de ruimte krijgen. Dat is de bedoeling bij de Lovendaalsingel in Grave. Maar een maaibeurt maakte twee weken geleden een einde aan dat idee. Foutje, liet de gemeente Grave weten na vragen van raadsleden.

Volgens de gemeente Grave zijn er ondertussen afspraken gemaakt met de aannemer om het ‘slopen’ van de oevers in het vervolg te voorkomen.

Meer: in de papieren en digitale krant de Gelderlander; inclusief foto van Ed van Alem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: