MKB rapport is opgevraagd op verzoek van Keerpunt 2010.

GraverMaat: Op 30 april heeft Ben Litjens twee schriftelijke vragen gesteld. Hij stelde vragen over het opvragen van het Graafse MKB rapport en over het plaatsen van de eigentijdse informatieborden aan het Historisch Stadhuis. De antwoorden zijn binnen.

Antwoord vraag 1:

Het rapport is inmiddels opgevraagd. Zodra dit beschikbaar is, wordt deze aan de raad verstrekt ter kennisname.

Antwoord vraag 2:

Zoals u in de Gelderlander van 2 en 3 mei heeft kunnen lezen is het nu al plaatsen van de borden aan het historisch stadhuis een fout geweest. Er heeft een ambtelijke beoordeling plaatsgevonden. Inmiddels is het vergunningsproces gestart, want ook als gemeente moet je houden aan de procedures die we ook van onze inwoners verlangen. Ook de commissie ruimtelijke kwaliteit zal gevraagd worden om een advies te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: