Bericht Keijser&Co op Facebook over hun Arsenaal: 418 likes, 156 opmerkingen en 43 keer gedeeld!

GraverMaat: Het Arsenaal heeft een nieuw eigenaar die eerst achterstallig onderhoud gaat plegen. Veel succes met deze mooie aanwinst voor Grave.

Met gepaste trots willen wij onze volgers informeren dat wij sinds 7 mei 2019 de eigenaar zijn van een nieuw pand. Hier zullen wij onze tweede showroom gaan vestigen. Het zal een experience center worden voor retailers, dealers en architecten. We gaan ons daar richten op maatwerkmeubelen voor ieder interieur, van woon-, slaap- en eetkamers tot restaurants, hotels en kantoorruimtes.

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap voor Keijser&Co en zien dit als een verlengstuk van onze showroom in ETC Design Center. We hopen onze klanten met deze twee locaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Net als in Culemborg willen wij gaan samenwerken met branchegenoten, om zo elkaars merk te versterken. Om de beleving van de bezoekers te optimaliseren, zal er ook gekeken worden naar een horecapartner. Wij zijn momenteel in gesprek met diverse partijen om dit totaalconcept verder uit te werken.

De tweede showroom zal gevestigd worden op een bijzondere locatie: Het Arsenaal in Grave. Wij werken momenteel met veel enthousiasme aan de renovatie van het gebouw. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2020 gereed zijn met deze werkzaamheden en zullen dan ook met het kantoor het nieuwe pand in Grave betrekken. In de tussentijd zullen wij iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van onze nieuwe vestiging, via onze socialmediakanalen en de nieuwsbrief.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht meer informatie willen ontvangen, dan kun je contact opnemen met Aard (aard@keijserenco.nl) of Lonneke (lonneke@keijserenco.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: