Grave LokaalLaatste NieuwsOns commentaarpermanente campagneVoorpagina

Verontruste Estria leden trokken tevergeefs aan de bel.

Door op de afbeelding te klikken krijg je een beeldvullende afbeelding te zien van de brief van de verontruste Estria leden.

Brief verstuurd per e-mail.
Tweede blad van de bewuste brief.

Afgelopen zaterdag heeft Henk Wijdeven, contactpersoon van een groep verontruste Estria leden, bij fractievoorzitter Ben Litjens aan de Graafschedijk in Escharen een brief afgegeven die op 6 november 2018 aan het bestuur van de voetbalvereniging Estria is gestuurd.

Een afschrift is aan de Gemeente Grave gestuurd. Omdat de brief niet geadresseerd is aan de leden van de gemeenteraad hebben de raadsleden geen kennis kunnen nemen van de inhoud van deze brief.

De brief is ook geen onderdeel van de diverse bijlagen bij het voorstel van het college.

Het bestuur van Estria heeft ook niet gereageerd op dit schrijven.

Omdat Keerpunt 2010 het belangrijk vindt dat deze brief ook onderdeel moet zijn van de beraadslagingen heeft voorzitter Jacques Leurs vanmiddag telefonisch uitgebreid contact gehad met Henk Wjdeven uit Escharen. Hij stemde er in toe om de brief te publiceren voor de besloten werkbijeenkomst van a.s. dinsdagavond. Voor de presentatie door commissie nieuwbouw is maar een uur uitgetrokken. De commissie nieuwbouw komt een toelichting geven.

Voordat de raad een besluit neemt over het collegevoorstel zijn er nog twee openbare bijeenkomsten gepland.

Onze fractievoorzitter Ben Litjens zal voorstellen om voor de commissie vergadering Inwoners & Bestuur en de raadsvergadering een bezoek te brengen aan de locatie Kranenhofseweg.

De heer Henk Wijdeven is bereid om ter plekke een toelichting te geven aan raads-en commissieleden, eventuele collegeleden en bestuursleden van de andere verenigingen die betrokken zijn bij deze fusie / nieuwbouw.

Een gedachte over “Verontruste Estria leden trokken tevergeefs aan de bel.

  • Jan Nuijen

    Goede morgen Jacques,

    Ik wil graag namens de Stuurgroep Samenwerking Estria/GVV’57/SCV’58 reageren op het artikel ‘Verontruste Estria leden trokken tevergeefs aan de bel.’

    De brief van Henk Wijdeven is op 21 november 2018 uitgebreid besproken in het Stuurgroep Samenwerkingsoverleg mét de drie hoofdbesturen, waarin het bestuur van Estria dus participeert.
    Namens de Stuurgroep én de drie hoofdbesturen is er op 27 november 2018 een brief aan Henk Wijdeven gemaild met een reactie op zijn schrijven.
    Er is daarna door de Stuurgroep géén reactie van Henk Wijdeven meer ontvangen.

    Gegroet Jan Nuijen, namens Stuurgroep-Besturenoverleg

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *