EGSLaatste Nieuwspermanente campagneVoorpagina

Reactie gezamenlijk overleg stuurgroep met besturen op schrijven verontruste leden.

Gezamenlijk overleg stuurgroep met besturen

SV Estria – GVV’57 – SCV’58   p/a Jan Nuijen

Aan:​​ Henk Wijdeven (via hwijdeven@hetnet.nl)

onderwerp:​ Nieuwe accommodatie Samenwerking Estria/GVV57/SCV58

Beste Henk,

De brief, gedateerd 6 november 2018, over de nieuwe accommodatie van de samenwerkende voetbalverenigingen Estria, GVV57 en SCV58 is besproken in het reguliere Stuurgroep-Besturenoverleg op 21 november 2018.

Namens de Stuurgroep en de Hoofdbesturen van Estria, GVV57 en SCV58 willen wij je bedanken voor het meedenken in ons Samenwerkingsproces.

Op 11 april 2018 heeft de Stuurgroep alle leden geïnformeerd over de plannen die door de Stuurgroep i.s.m. de Hoofdbesturen van de drie voetbalverenigingen zijn ontwikkeld.

Tijdens deze informatieavond is ook de toekomstige accommodatie met een nieuw, toekomstbestendig multifunctioneel clubhuis, waarin naast de nieuwe vereniging ook andere participanten/gebruikers een prima onderdak vinden, ter sprake gebracht.

Er is hierbij aangegeven dat er in overleg met de gemeente Grave, Stichting Sportservice Noord-Brabant en de RABObank gezocht wordt naar een acceptabele financiële onderbouwing van deze plannen voor de korte én lange termijn.

Het moet verantwoord zijn voor de nieuwe vereniging, zelfs bij onverwachte risicos en tegenslag, om dit voor de sportieve toekomst van de Gemeente Grave belangrijke project te kunnen realiseren. Jullie uitgesproken zorg het voorkomen van een erg zware financiële molensteen voor de nieuwe vereniging wordt ook door ons gedeeld en heeft onze aandacht.

Op korte termijn zal aan alle leden van de drie voetbalverenigingen, zoals afgesproken tijdens de ALVs, het fusieplan gepresenteerd worden, waarbij de financiële paragraaf ook ter sprake komt.

Daarbij  kan door iedereen afgewogen worden of deze financiële gevolgen acceptabel zijn.

Nadere correspondentie over de Samenwerking ontvangen wij graag via de Stuurgroep, bovenstaand adres, als sturend orgaan én mede verantwoordelijk voor de communicatie richting de Gemeente Grave van de verenigingen.

Wij hopen door dit schrijven jou en de door jou genoemde groep Estria leden duidelijkheid te geven over het proces en de planning.

Gegroet,

Jan Nuijen namens Stuurgroep-Besturenoverleg

Grave, 22-11-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *