Graafs echtpaar vanavond op huizenjacht in Italië.

In het KRO magazine las ik tijdens de feestdagen het volgende:

Geert-Jan en Kathy gaan graag nar Italië. Al jarenlang bezoeken ze vooral de bergen in het land, waar ze skiën, klimmen en kamperen. Omdat beiden bijna de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, willen ze er graag een huis kopen. Zo kunnen ze langere tijd in hun geliefde land verblijven. Sybrand Niessen gaat in dit nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht voor het stel op huizenjacht in het noordwesten van Italië. In dit hooggelegen gebied ligt van begin december tot eind april sneeuw. Niet voor niets zijn hier – vlak bij de grens met Zwitserland en Frankrijk  – verschillende wintersport-laatsten te vinden.

De afgelopen dagen zag ik enkele keren promo-filmpjes met dit Graafse stel in de “hoofdrol”. Vanavond om 21.30 uur wordt dit programma, Droomhuis gezocht, uitgezonden op NPO 1.

Foto: Omroep Max.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: