Ben Litjens keert terug in de gemeenteraad.

Begin november is onze Keerpunt 2010 fractievoorzitter Ben Litjens met ziekteverlof gegaan. Na een hersenaandoening is hij met succes een intensief revalidatieproces ingegaan in de Sint Maartenskliniek en het Radboudumc.

Eind 2018 heeft hij het revalidatieproces af kunnen sluiten. In overleg met de behandelend artsen heeft hij besloten om zijn “politieke” draad weer op te pakken. 

Ook binnen zijn bedrijf in Escharen heeft hij de dagelijkse leiding weer op zich genomen en mag hij weer in zijn auto en vrachtauto’s rijden.

A.s.zondag bezoekt hij het nieuwjaarsconcert van Harmonie Stad Grave. Maandag laat hij op de drukke nieuwjaarsreceptie in het stadhuis nog verstek gaan. Maar dinsdag schuift hij weer aan bij de leden van de agendacommissie in deze commissievergadering. Hij wil weer graag meepraten over o.a. de aankomende fusie van drie voetbalverenigingen uit Grave, Escharen en Velp, nieuwe werkwijze van de raad, parkeren op het Visioterrein, problemen bij Agrifood, beheerplannen wegen en groen en kadernota omgevingsdienst. Via onze website www.keerpunt.nl houden we u dagelijks op de hoogte van o.a. o.a. ons fractienieuws. 

Voorzitter Jacques Leurs; Keerpunt 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: