Goed nieuws over onze fractievoorzitter Ben Litjens.

Afgelopen zondag ben ik weer bij Ben geweest. Telefonisch hield Ben me voortdurend op de hoogte van zijn inspanningen tijdens zijn revalidatie en herstel. Het gaat gelukkig weer een stuk beter met hem. Ben heeft nog twee keer in de week therapie. Van de week gaan zijn behandelaars rond de tafel zitten. Ben is minder moe en krijgt weer meer energie. Ben heeft zijn werkzaamheden binnen zijn bedrijf weer, zoveel als mogelijk, opgepakt.  Ben   hoopt in het nieuwe jaar weer te starten met zijn raadswerk. Loop eens bij Ben binnen om hem een hart onder de riem te steken. Of stuur een kaartje naar de Graafschedijk in Escharen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: