Fractievoorzitter Ben Litjens van Keerpunt 2010 is met ziekteverlof.

Keerpunt 2010 heeft een persbericht gestuurd naar de diverse media met als kop:

Fractievoorzitter Ben Litjens van Keerpunt 2010 is met ziekteverlof.

Ben Litjens heeft besloten om met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als fractievoorzitter en raadslid van Keerpunt 2010 tijdelijk neer te leggen. Ben Litjens heeft deze moeilijke beslissing om gezondheidsredenen genomen. 

Ons raadslid uit Escharen gaat morgen een revalidatietraject in en moet veel rusten. Afgelopen woensdag heeft Ben zich ziek gemeld bij de griffier en gezegd dat hij met tijdelijk ziekteverlof gaat. Vanaf dat tijdstip gaat zijn tijdelijk ziekteverlof in. Hij zal geen vergaderingen en andere bijeenkomsten bijwonen. Dus bij de raadsvergadering waarin de begroting 2019-2022  behandeld wordt a.s. dinsdag zal van Keerpunt 2010 niemand aan de raadsvergadering deelnemen. 

Het was te kort dag om een ander Keerpunt 2010 lid als tijdelijk vervanger aan de raadsvergadering deel te laten nemen. Zijn inbreng voor deze belangrijke vergadering had hij al gereed. We zullen die inbreng op onze website plaatsen zodat u daar toch kennis van kunt nemen. 

Wanneer hij volledig hersteld is wil Ben Litjens zijn raadszetel weer innemen. Binnen Keerpunt 2010 gaan we bekijken of er een tijdelijke invaller beschikbaar is die Ben kan vervangen gedurende zijn afwezigheid.  Via onze website, www.jacquesleurs.nl, houden we u op de hoogte van het herstel van onze fractievoorzitter. Ook over zijn tijdelijke vervanging berichten we te zijner tijd. 

We wensen Ben een spoedig herstel toe en neem op tijd je rust!

Jacques Leurs

Voorzitter Keerpunt 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: