Laatste NieuwsVoorpagina

CMG en Wijkraad Binnenstad: Haal behandeling parkeernota van de agenda.

Geachte raadsleden,

Volgende week, 6 november, staat als agendapunt-10 de behandeling van de parkeernota op de agenda van uw raadsvergadering.

Vorige week, op vrijdag 26 oktober, is een aantal stakeholders, waaronder Centrummanagement en Wijkraad, uitgenodigd voor een overleg op vrijdag 2 november. De animo om aan dit overleg deel te nemen is minimaal. Te elfder ure nog uitgenodigd worden voor een overleg over een nota die al naar de raad is, is de verkeerde volgorde.

Geen misverstand: wij zijn in voor overleg! De manier waarop het parkeren geregeld wordt, is voor bewoners, ondernemers en klanten/bezoekers van groot belang. En er zijn zoveel nieuwe ontwikkelingen, denk o.a. aan de consequenties van de Vestingvisie, de ambities op het terrein van toerisme en de wens om detailhandel te concentreren in de binnenstad, dat goed voorbereid overleg dringend gewenst is.

Wij hechten eraan te benadrukken dat dit niet heeft plaatsgevonden, omdat u mogelijk aan het bestuderen van de stukken een andere indruk kunt overhouden. Het laatste gestructureerd overleg over het parkeerbeleid vond plaats in de eerste helft van 2016, ruim twee jaar geleden dus.

Centrummanagement en wijkraad stellen u voor het onderwerp nu van de agenda te halen, zodat er in de tijd ruimte ontstaat voor overleg met het veld.

Uiteraard zijn wij gaarne bereid een en ander toe te lichten, mocht u dat wensen.

Namens de besturen van CMG en Wijkraad Binnenstad,

Jeroen van der Eerden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *