Oproep via Facebook.

De Graafse Fien Van Der Cruijsen deed de volgende oproep:

Als Graafse inwoner zie en hoor ik steeds meer tegen strijdige berichten. Wij moeten geloven dat het goed gaat in onze gemeente maar dat is waarschijnlijk niet juist. Het zal wel zo uitkomen dat wij weer naast de zijlijn staan en de omringende gemeenten ons voorbij lopen. Met verbazing heb ik b.v. in Schaijk het industrieterrein gezien.. bij ons.. een lachertje! ondanks alle dure onderzoeken van geldverslindende bureaus ten spijt…er komt niet veel van terecht en het duurt maar ..en het duurt maar…Zo ook met nieuwbouw enz. De burger draait wel voor de kosten op maar er gebeurd gewoon te weinig!. Denken ze op ons gemeentehuis nu werkelijk dat wij, burgers zo dom zijn? Op de site van Grave Politiek kun je informatie vinden die met onderbouwde argumenten en feiten het tegendeel bewijzen.IK ROEP IEDERE GRAVENAAR OP OM VIA DE SITE VAN” GRAVE POLITIEK” KENBAAR TE MAKEN DAT ZE VAN DE GEMEENTE OPENHEID EISEN. De gemeente dient het belang van de burger te behartigen en niets anders. BEKIJK DIE SITE EN laat uw stem horen! Geef uw mening ..misschien gebeurt er dan iets voor de Graafse burger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: