Kindcentrum de Graaff heeft zijn logo. Gravenaar Hans Huizing ontwerper.

Het logo van kindcentrum de Graaff zoals ik het heb ontworpen. De naam ‘de Graaff’ verwijst naar de roemrijke historie van de vestingstad Grave. Om het beeldmerk een eigentijdse uitstraling te geven heb ik de vesting niet letterlijk nagetekend maar slechts de zeven strategische punten in de vesting gestileerd weergegeven. Omdat het gebouw vanuit de groene gedachte is ontworpen ben ik uitgegaan van een groene kleur die verloopt naar het blauw van het water dat Grave in vroeger eeuwen omringende. Het open karakter van het gebouw heb ik benadrukt door de openheid in het beeldmerk. Om het een duurzaam accent te geven heb ik de vorm ook nog enigszins in een ruimtelijk perspectief geplaatst. De lettertypes die ik voor het ontwerp gebruikte hebben een vriendelijke uitstraling. Ik denk dat ik tevreden mag zijn over het eindresultaat…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: