Nieuw Facebookbericht over veiligheid Hertogsgraafsingel.

Eus van der Vliet:

De oude situatie was niks mis mee. Deze is levens gevaarlijk.
Bij de sprankel gaan ze op de barricade dat ze niet met de auto op de school kunnen komen. Hier kun je niet eens veilig met de fiets op school komen. (Ook de Ficqlaan)
Maar eigenlijk is het gewoon belachelijk staat 1 huis in die straat en woont er net.
Moeten ze gewoon gaan werken net als iedere burger. In iedere buurt heb je van die mouers die alles voor mekaar krijgen. Ongelofelijk gemeente. Luister
eens een keer naar het volk en niet naar eenlingen die vinden dat hun nieuwe gekochte huis trilt als er een vrachtwagen langs rijd.

J. V. je hebt helemaal gelijk te belachelijk voor woorden deze nieuwe situatie. Kinderen fietsen nu al over de stoep omdat het niet veilig is op straat.

Oorspronkelijk bericht:

Hertog Graafsingel net vernieuwd ( weg naar gvv57/lidl ) welke …….. heeft dit weer verzonnen in ons gemeentehuis (of duur onderzoeksburo)parkeerhavens om de snelheid te minderen denk ik??? Staat geen 1 huis in die straat waarvoor dan parkeerhavens??? Verkeer stroopt al op omdat het onduidelijk is en onoverzichtelijk wat weer tot ergernis lijd! Rij al bijna 25 jaar wekelijks door die straat en nog nooit iets geks gebeurt daar 🤔waarom dan de situatie veranderen …..

Bron: naam en adres zijn bij mij bekend.

Er kwamen veel reacties op dit bericht. De vraag natuurlijk met wie is dit afgestemd? En waarom moeten er parkeerhavens aangelegd worden? Alvast een voorschot als de Lidl en de voetbalvelden verlegd zijn? 

Misschien kan Marion Hulsebosch uitsluitsel geven? Ons raadslid woont daar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: