Uit mijn archief: MKB Rapport Ondernemersvriendelijkheid Gemeente Grave opvraagbaar.

Ben geeft de Graafse vrijwillige brandweer graag de gelegenheid om op zijn terrein oefenen. 

Het MKB Nederland heeft de gemeenteraad van Grave een brief geschreven dat Grave nog niet heeft gereageerd om van de mogelijkheid gebruik te maken om de bevindingen, over dit voor Grave niet zo lovende rapport, in te zien.

Dit staat in een schijven dat bij de ingekomen post te zien is. Ik zal de fractie van Keerpunt 2010 hier op wijzen. Ben Litjens, die ondernemerszaken van Gassel, Escharen, Velp en Grave in zijn portefeuille heeft zal hier beslist meer over willen weten. Via dit weblog wordt U op de hoogte gehouden.

Raadsleden kunnen het rapport niet opvragen. Alleen het college kan dat!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: