Zomers happen en stappen in Grave.

Op zondag 2 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl
Wandelen door de prachtige natuur rondom Grave en onderweg genieten van heerlijke gerechten. Dat is ‘Een goei leven’ ervaren in Grave. De start van de wandeling van ongeveer 12 kilometer is op 2 september tussen 11 en 12 uur bij Catharinahof. Daar word je ontvangen met koffie en gebak.

De wandeling gaat richting Velp, waar je bij het Emmausklooster kunt genieten van soep, gemaakt van producten uit de eigen groentetuin. Vanuit het prachtige stiltegebied van Velp gaat de tocht verder naar De Brouwketel (foto) in Escharen, waar een heerlijk hoofdgerecht geserveerd wordt. Het laatste stuk van dit unieke rondje Grave leidt naar het centrum van de vestingstad. Daar kan bij De Gouden Leeuw een dessert gegeten worden. Wandelen door de mooie omgeving van Grave én onderweg genieten van lekkere gerechten, het is een perfecte combinatie. De prijs van dit ‘happen en stappen’ arrangement is 21,75. Dat is inclusief de vier gerechten en een routeboekje.

Inschrijven voor deze zomerse ‘happen en stappen’ wandeling kan via www.ticketkantoor.nl/shop/happenenstappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: