Wat me opviel in de (sociale) media. Ondernemers faciliteren!

Binnenlands Bestuur analyseerde coalitieprogramma’s en onderzocht daarbij ook het beleid voor ondernemers.

Gastvrijheid voor ondernemers staat centraal. Ze moeten kansen, stimulansen en de ruimte krijgen. Tilburg wil de broedplaatsfunctie versterken, Eindhoven ziet ondernemen als een manier om mensen aan het werk te krijgen en Nijmegen wil haar ondernemersfonds verbreden. Den Haag onderzoekt hoe ‘de parkeerlasten en de administratieve lasten voor ondernemers met een onderhoudsbedrijf omlaag kunnen worden gebracht’ en steekt de hand in eigen boezem:

‘Te vaak lopen ondernemers tegen teveel bureaucratie aan”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: