Trieste aanblik na blussen van grote brand in het Oude Dorp.

In een monumentaal pand in het Oude Dorp was de brand uitgebroken in Het Friethuis. De nieuwe eigenaar was op 1 augustus in deze zaak begonnen. Verder zaten er nog een kledingzaak en bloemist in. De brand verspreidde zich zo snel omdat onder de pannen nog een rieten dak zat.

Als extra service laat WordPress twee berichten uit het verleden zien van twee andere branden waar ik toen foto’s van heb gemaakt. Een brand bij Floor op het Wisseveld op 22 maart 2009  en de brand op de Lekstroom. (Gewijzigd omdat de brand op de woonboot eerder was.

De voormalige Artemis brandde op16 juli 2009 af. Er viel een dode bij te betreuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: