ARENA: Betalen voor (groen)afval? Geef je mening!

LAND VAN CUIJK | Het nieuws dat er in het Land van Cuijk en Boekel meer betaald moet worden voor het wegbrengen van afval maakte de tongen los! Er wordt fel gereageerd op de tariefsverhogingen die per 1 augustus zijn ingevoerd. Wij zijn benieuwd naar jouw mening!
Doe mee met ons burgerpanel via www.tiplandvancuijk.nl en praat mee.

Het wegbrengen van hout, gips, grond, puin, harde kunststoffen en grof tuinafval was voorheen gratis en kost nu 7,50 euro per halve kuub. De tarieven voor aangeboden grof huishoudelijk restafval, dakleer en C-hout (zoals tuinschermen en weipalen) op de Hapse vuilstortplaats zijn gestegen van 12 naar 15 euro per halve kuub. Ook de blauwe zakken zijn duurder geworden.
Wij zijn benieuwd wat de inwoners van het Land van Cuijk hiervan vinden.

Geef je mening in het burgerpanel van De Maas Driehoek en onderzoeksbureau Toponderzoek. Inschrijven viawww.tiplandvancuijk.nl.

De vragenlijst wordt vandaag verstuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: