Wat me opviel in de (social) media! Facebook: Tickets voor Uit de Qunst gedrukt.

Vakantie of geen vakantie… ook de aanloop naar onze kaartverkoop (die over een maand start!) betekent dat we achter de schermen op volle toeren draaien! Vooral voor Jolanda Adams van Adriaans Drukwerk, want daar zijn deze kleurrijke tickets uit de machines komen rollen deze week. Het zijn er zo’n 1200 en die… gaan tijdens de SPECIALE VOORVERKOOP op vrijdag 24 augustus (16.00-20.00 uur, Adriaans Drukwerk, Elisabethstraat 15a Grave) voor het eerst over de toonbank. Meestal als zoete broodjes, dus zorg dat je weet met wie je wilt komen in oktober en kruip op tijd in de rij! 


Na de voorverkoop zullen de resterende tickets worden verkocht bij de receptie van Catharinahof, bij Adriaans Drukwerk (beide tijdens kantooruren) of online via de Facebookpagina.
Geniet van de zon vandaag !
[Delen = lief ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: