Wat me opviel in de (social) media. “Een Tour om in te lijsten”.

Aan een periode van drie weken aan de buis gekluisterd te zijn is gisteren een einde gekomen.

Tom Dumoulin, Steven Kruiswijk en de andere Nederlandse renners zoals Gesink, ten Dam, Mollema en Tolhoek zorgden voor een unieke Tour de France.

Jammer genoeg kan ik niet naar Daags na de Tour in Boxmeer. Met Sophie in haar rolstoel zal het niet lukken om bij het parkoers te komen.

Maar als Land van Cuijkenaar ben ik toch trots op de organisatie in Boxmeer die het toch weer geflikt heeft om de Nederlandse toprenners naar hun plaats te halen.

Hopelijk heeft de radio en t.v vanavond volop aandacht voor dit evenement. De NOS radio heeft al een extra rondemiss geleverd schrijft Kliknieuws.  Veel plezier wielerliefhebbers.

Vierde rondemiss voor Daags na de Tour

BOXMEER | Het leek een grapje, maar de opmerking van Cindy Pieterse bij Radio Tour de France was wel degelijk serieus bedoeld. Ze gaf begin deze week op de radio tussen neus en lippen aan graag rondemiss te willen worden, komende maandag in Boxmeer. Haar wens gaat in vervulling
Cabaretière en columniste Pieterse is tijdens Radio Tour op NPO1 dagelijks te horen als presentator van het spelletje De kwis die niet te googelen is.  Elke dag stelt ze een vraag waar luisteraars een antwoord naar de NOS kunnen mailen. Na afloop van de etappe geeft ze de oplossing. Tevens is Pieterse aangewezen als rondemiss van Radio Tour de France. Ze had niet gedacht een reactie uit Boxmeer te krijgen op haar opmerking.

Wielerliefhebber
Ze nam de uitnodiging met veel enthousiasme aan. Als vierde rondemiss vergezelt ze maandag de Daags na de Tour-missen Margot, Loïs en Annabelle. Ellen Ohoioeloen, die al enkele jaren de missen begeleidt, zal haar graag inwijden in de rondemissen-wereld. “Ik vind het echt geweldig dat ik dat mag doen”, zegt Pieterse. “Ik ben een wielerliefhebber en ben supernieuwsgierig naar maandag. Ik wil alles meemaken.” En ze wil maandag met iedereen die wil op de foto, liet ze al via de radio weten.

Wit jurkje
Inmiddels heeft ze al een heus miss-jurkje aangeschaft. Een witte. Omdat de andere drie missen het groen, geel en de rode bolletjes van de Tourklassementen dragen, vertegenwoordigt Pieters met haar witte outfit het jongerenklassement in de Tour. Natuurlijk zal de onvermijdelijke sjerp niet ontbreken. Via de radio houdt ze tot maandag de luisteraar op de hoogte van haar op handen zijnde avontuur in Boxmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: