Ook benieuwd naar hoe Land van Cuijk er toeristisch voor staat?

Donderdagochtend 21 juni worden tijdens een bijeenkomst in Schouwburg Cuijk de uitkomsten van een onderzoek naar de ontwikkeling van toerisme en recreatie in het Land van Cuijk gepresenteerd.

De cijfers worden, namens de vijf gemeenten in het Land van Cuijk, toegelicht door Maarten Jilisen, wethouder van de gemeente Cuijk. De vijf gemeenten zijn de gezamenlijke opdrachtgever van het onderzoek, dat een vervolg is de nulmeting die in 2014 is gehouden.

Het onderzoek maakt duidelijk of in de afgelopen drie jaar de bezettingsgraad van de verblijfsaccommodaties in de regio is toegenomen, waar de bezoekers vandaan komen, of er in 2017 meer dagjestoeristen zijn geweest dan drie jaar eerder en hoeveel alle toeristen en recreanten gezamenlijk hebben besteed.

De bijeenkomst vindt plaats in Schouwburg Cuijk en begint om 10.30 uur. Voor de bijeenkomst zijn alle toeristisch-recreatieve ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk (waaronder de lokale platforms en het Verrassende PlatteLand van Cuijk), de nieuwe wethouders toerisme en recreatie van de vijf gemeenten, de groeters en de regionale media uitgenodigd.

Nog niet aangemeld? Stuur een mail naar info@rbtlandvancuijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: