Ons Commentaar: Hennie Bongers liep weg voor verantwoording op A.L.V.

 “Kadernota laat grote tekorten zien. Nieuwe lastenverhogingen voor de burgers van Grave?” Twitterde VPGrave zojuist.
Het mede besturen van Grave en het college/coalitie controleren is in wezen de kern waarvoor Keerpunt 2010 in 2008 is opgericht. Nu eist dat weer de aandacht van ons allen op.
De Gelderlander laat Hennie Bongers reageren op de reactie van de leden bij de Algemene Leden Vergadering. Hennie is er in het telefoongesprek met de voorzitter op zondag in Tenerife door de voorzitter nog op gewezen dat verantwoording en zijn besluit om op te stappen op de Algemene Leden Vergadering van 17 mei behandeld moest worden. De datum was hem al bekend. Hij gaf er echter de voorkeur aan met onmiddellijke ingang op te stappen. Ook zijn persberichten naar de media waren al de deur uit.
Gelet op de reactie van Hennie Bongers dat het al langer zou spelen is het voor Keerpunt 2010 dan helemaal een verraad ten opzichte van de kiezers. Immers Hennie Bongers had dan voorafgaand aan de verkiezingen kenbaar kunnen maken dat hij niet meer verder wil met Keerpunt 2010.
 Met dit commentaar zetten we een streep onder het opstappen van de Groep Bongers. Ook wij gaan niet met moddergooien. We hopen dat Keerpunt 2010 en de lijst Hennie Bongers in de toekomst weer samen op kunnen trekken in de broodnodige oppositie.
 
We gaan ons weer richten op onze kerntaak. We gaan de kadernota bestuderen en kijken of de conclusie van VPGrave klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: