Kadernota van Cuijk sombert over CGM.

Onderschrift bij de foto: burgemeester Lex Roolvink is porfeuillehouder van  de ambtenaren organisatie van Cuijk, Grave en Mill.

Een andere belangrijke ontwikkeling betreft de kosten voor de Werkorganisatie CGM. De gemeente: “Wij hebben gemerkt dat de organisatie tegen de grenzen van zijn mogelijkheden aanloopt. Voor 2019 staat de laatste tranche gepland van de bezuiniging die aan de Werkorganisatie was opgelegd. Dit zou betekenen dat geschrapt moet worden op bestaande taken hetgeen meteen betekent dat er geen ruimte is voor het realiseren van nog te starten ambities. Daarbij is ook gebleken dat de organisatie geen enkel budget heeft voor vervanging van ziekte of om pieken op te vangen. Voor beide zaken willen wij een koerswijziging doorvoeren.” In totaal is er ongeveer 7 ton nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: