Ingezonden: “Bedankt wethouder Joosten”. Harry Daudt.

Wethouder Joosten heeft zich aan zijn woord gehouden. De LPG liet het niet alleen bij ‘komen kijken’ en ‘fotootjes schieten’.

Vorige week, werden, voor het eerst dit jaar, de ooit-speelvelden aan het Noordeinde, gemaaid. De Noordeinde-bewoners werden echt verrast door deze ‘groene actie’.
Vorig jaar juni was het, dat zij voor het laatst een maaimachine, aan het Noordeinde, hadden kunnen signaleren.
Ze dachten eerst aan  “een gemeentelijke vergissing”, maar 2 wethouders kwamen zich dinsdagmiddag jl., persoonlijk op de hoogte stellen van de maaibeurt. Verbaasd over: de zogenaamde ‘uitstapstrook’ en ‘de bosjes onkruid’, aan het Marsstraatje.
Waardering voor de dadendrang van deze nieuwe Graafse Wethouder, die, in tegenstelling met zijn illustere voorganger, de heer Daandels, wel het oor leent aan deze inwoners van Grave.
Gedurende bijna 2 jaar, hebben de aanwonenden van het Noordeinde, tevergeefs bij het Stadhuis, de Wethouder, de Raadsleden-van-toen en de standvastige Groen-ambtenaren, aangeklopt en aangebeld en geen gehoor gevonden.
Nu blijken….oor en oog voor, dat wat opklinkt uit bewogen bewoners. Namens kinderen en kleinkinderen, bedankt. wij mogen en kunnen weer spelen,  een balletje trappen,  een handstand maken; dit alles laten zien aan onze ouders en grootouders.
Bedankt Wethouder Joosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: