Facebookberichten n.a.v. Ons commentaar over verkeersonveiligheid rondom Brede School Oost.

Marion Hulsbosch:

Dit is helaas een incorrecte weergave van wat besproken is. Eerst is het college aan zet: er komt in de commissie ruimte uitleg en een voorstel. Dat wordt daar besproken. Vervolgens wordt besloten of er alsnog een extra raadsvergadering moet worden ingelast. Dat is uiteraard afhankelijk van wat er in de uitleg en het voorstel voorligt qua inhoud en tijdsplanning.

Hans Krechting:

En maar uitstellen.. daar hebben ze echt voor gestudeerd. Schandelijk… Als alle scholen echte ballen hadden zou ik als schoolbestuur zeggen, ‘We blijven net zolang in de oude gebouwen zitten totdat eea voor de kinderen qua verkeersveiligheid geregeld is bij de nieuwe school’ Dat zou de enige goede beslissing zijn nu…!!!!

Marion Hulsebosch:

Hans Krechting en daar gaat het natuurlijk om !

Frank Haans:

Wij vroegen ons al in de Commissie Ruimtelijke  Kwaliteit af waarom die school persé daar moest komen. De stedenbouwkundige van de commissie zei toen al dat dit verkeersproblemen zou geven, maar er was over de plek geen discussie mogelijk zo stelde men!

Wiel Tenhaaf:

Ze praten te veel maar nemen geen simpele oplossingen.
Gewoon in- en uitgang bij het Merlet College. Brug over de Raam leggen bij het parkeerterrein en een keerlus. En klaar is Kees en we hebben een zeer veilige route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: