Grave doet het op zijn manier.

De afgelopen dagen heb ik de Gelderlander, de Gooi-en Eemlander, NRC en Trouw van de afgelopen weken doorgenomen. De digitale huis- aan huisbladen ARENA, de MaasDriehoek en de Graafsche Courant heb ik ook doorgespit om te kijken hoe men in gemeenteland de nieuwe colleges benoemd en beëdigd.

In bijna alle gemeenten maakt men eerst het coalitieakkoord, collegeprogramma of raadsprogramma openbaar. In Grave is nog niets van een akkoord gepubliceerd. Maar het nieuwe college wordt al wel a.s. dinsdag beëdigd.

Nu maar gissen wat er in de dichte achterkamertjes is besloten. Vooral naar het college- en coalitie standpunt over herindeling/zelfstandigheid van Grave wordt benieuwd uitgekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: