Algemene Leden Vergadering wil unaniem een extra raadsvergadering over de “verkeersonveiligheid” rond Brede School Oost.

Naar aanleiding van een, naar nu bleek een vertrouwelijke, Memo van de Raadsgriffier spraken de aanwezigen zich unaniem uit om onze fractievoorzitter te steunen in zijn plan om in te zetten op een extra raadsvergadering. In diverse commissie- en raadsvergaderingen heeft Ben zich laten horen dat hij het niet eens was met de versnipperde aanpak van de verkeersveiligheid. Op de laatste bijeenkomst met schoolleiding, ouders en raadsleden spraken zich diverse raadsleden zich ook uit om een ingelaste raadsvergadering te houden. Vanavond, dinsdag 29 mei komt de agendacommissie bij elkaar. Hier worden de diverse agenda’s vastgesteld. 

Ben Litjens kreeg een verzoek van de griffier om de Memo van onze site te halen. Bij deze is de Memo verwijderd. Alleen de fractievoorzitters kennen deze Memo. Er stond geen vertrouwelijk op deze Memo. Helaas is het beleid Rons communicatie niet gewijzigd. Morgen bericht ik u over het verloop van de agendavergadering die openbaar is en ook te beluisteren is via internet. Vanaf 19.30 uur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: