Landelijke Sinterklaas intocht naar de enige stad binnen het Land van Cuijk? Filmpjes uit 2011 en 2015 en Ontdek je Plekje !

Deze drie filmpjes laten iets over de stad Grave en omgeving zien. Ravenstein ging ons al eens voor! Draaiboek daar ophalen en bijwerken!

Dankzij YouTube en Christ@n-on-line nu ook filmpjes op onze website!

Filmpjes van de intocht in 2011 en 2015. Ik zie mezelf nog terug als fotosite in 2011.

Onze Sint en pieten kunnen die klus wel klaren.
We hebben onze eigen ordedienst al!

Den Bosch, Tilburg en Breda willen de landelijke intocht van Sinterklaas naar hun plaats halen. Kan Grave, samen met het Land van Cuijk, de Sinterklaasintocht niet naar Grave halen. Iets voor het burgemeestersoverleg????? We hebben geen treinstation en snelwegen en maken het dus moeilijk voor actievoerders om hier heen te komen

Mooiere aankomst kun je niet voorstellen.

Het CDA in Den Bosch heeft er wel oren naar om de landelijke intocht van Sinterklaas binnen te halen. Dat geldt ook voor het CDA in Tilburg en de VVD in Breda. De fracties vragen daarom aan hun stadsbestuur of ze in Hilversum kenbaar willen maken dat de Sint zowel in Den Bosch, Tilburg als Breda van harte welkom is.

Zie ginds komt de stoomboot.

De Bossche partij doet dat zelfs op rijm: “Bij een gastvrije ontvangst van de Goed Heiligman en zijn Pieten, kan heel Nederland van onze stad genieten.”

Scheepswerfterrein tijdelijk openbaar maken om alle kinderen een mooi plekje te geven. Ontvangst comité van 5 burgemeesters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: