Reken af!

Marcel Janssen in de Gelderlander.

Ik kan me niet voorstellen dat criminelen zo geïnteresseerd zijn, laat staan infiltreren, op gemeentelijke thema’s. Natuurlijk is er soms een die aanschurkt tegen crimineel gedachtengoed. Neem het coffeeshopbeleid, maar ook dan lijkt die invloed me marginaal. Ik maak mij meer zorgen over al die aanstaande politici die alles toezeggen aan burgers en hen verleiden met de mooiste beloftes. Wij zorgen voor leefbaarheid, wij bouwen, wij maken uw kern leefbaar. Ik stoor me aan het populistisch geneuzel in de media. Mag ik u – als voormalig raadslid – advies geven? Leg de verkiezingsprogramma’s eens terzijde en onderzoekt u eens wat de partij van uw keuze de afgelopen periode werkelijk heeft gepresteerd in uw gemeente? Is er voldoende gebouwd? Is de leefbaarheid vergroot? Zijn we tevreden over de WMO? Zijn de voorzieningen er nog? Doe niet de stemwijzer, maar reken af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: